Despre ventilatoarele industriale

Ventilatoarele industriale sunt facute astfel incat sa ofere cea mai buna performanta in industrie si sa asigure un mediu confortabil chiar si in cele mai sensibile spatii inchise. Aceste ventilatoare se fac cu mare precizie si doar sub stricta supraveghere a unei echipe cu experienta, de ingineri in ventilatoare. Sunt utilizate tehnologiile moderne de ultima generatie si angajati calificati pentru a le realiza. Prin alegerea unor sisteme de ventilare industriale se urmareste purificarea aerului si protectia contra depunerilor de praf sau contra umiditatii excesive.

Fiind inchise in intregime si avand motoare grele, cu rotoare de presiune facute din aluminiu turnat si montat pe doi rulmenti care au bile, ventilatoarele industriale sunt eficiente pentru a ventila si raci aerul aflat in zone inchise extinse si unde este necesara o aerisire continua. Lamelele conturate in mod aerodinamic functioneaza la maxim si se ocupa efectiv de aerisirea unor spatii industriale care au un consum minim de energie. De asemenea, toate aceste tipuri de ventilatoare dispun si de un cadru rigid cu monturi din cauciuc pentru a functiona silentios.

Unele informatii despre ventilatoarele industriale pot sa spuna ca aceste echipamente de racire sunt utilizate preponderent pentru procese industriale. In cazul unor masini si in cazul sistemelor industriale, pentru aplicatii cum ar fi combustia de aer, racirea, uscarea, incalzirea sau transportul pneumatic, presurizarea si fluidizarea, evacuarea gezelor si fumului in cazul furnalelor sau centralelor dar si pentru alte instalatii de eliminare a prafului, sunt utilizate sistemele de ventilatie de dimensiuni mari.