Ce trebuie sa stim despre ventilatoare centrifugale

Dimensiunile unui ventilator centrifugal sunt foarte importante in alegerea unui ventilator pentru bai. Cu cat acesta e mai mare cu atat se va elibera mult mai rapid baia de aerul cald si de umiditate. Gradul de silentiozitate va conta de asemenea deoarece un ventilator de baie nu trebuie sa devina un factor in plus de stres.

Din toata gama de modele de ventilatoare care sunt disponibile pe piata va trebui sa alegem astfel cea mai buna solutie, tinand cont de locul in care se va monta ventilatorul. Astfel exista mai multe modele diferite de ventilatoare care permit si amplasarea direct pe perete sau in cadrul ferestrelor pentru aerisire, daca acestea exista. Pot sa fie alese ventilatoare centrifugale care pot sa satisfaca scopul ventilatie sau pentru sistemele complexe cum sunt baile aflate in cladiri de birouri ori in alte insitutii, unde se pot utiliza si ventilatoarele centriugale cu tubulatura.

Ca si dotari suplimentare si accesorii ventilatoarele se pot alege si in functie de toate caracteristicile suplimentare pe care le au. Asftel exista si posibilitatea de a sincroniza pornirea ventilatorului dupa ce se aprinde lumina din baie ori accesorizarea ventilatoarelor cu becuri si lumini speciale pentru a da un plus de eleganta in incapere. Se poate opta de asemenea si pentru un ventilator cu temporizare care sa mearga si dupa ce sunt stinse becurile. Tinand cont de toate aceste criterii, alegerea potrivita a ventilatoarelor este un obiectiv mult mai simplu de dus la indeplinire.