Ioannina

Categorii

Axiale

Centrifugale

Rezistente la foc

Rezistente la foc

Incorporabile

Portabile

În linie

Tip BOX

JET

Turele

EC motor

Rezidențiale

Aplicații

Centre comerciale

Ventilatoare de hota

Ventilație comercială

Răcire utilaje

Filtrare electrostatică

Ventilație industrială

Agricultură

Producție industrială

Vopsitorii

Zootehnie

Parcări subterane

Sali de clasă

Cinema, baruri și restaurante

Sere

Mediu exploziv – coroziv

Ateliere mecanice

Despre Noi

Compania noastră, Ioannina Impex SRL, importator direct din Spania, Grecia, Italia și Marea Britanie, specializată în importul și comercializarea instalațiilor de climatizare și ventilație, a fost fondată în anul 1993.
În anii de activitate de până acum, am acumulat o experiență bogată în acest domeniu iar acest lucru este garantat de lucrările executate. Pentru o calitate ridicată a lucrărilor, am apelat la furnizori de renume precum Casals (Spania),  Nicotra-Gebhardt (Italia) sau Vent-Axia (UK).

Specializată în vânzarea sistemelor de ventilație industrială și ambientală, Ioannina vă oferă diferite modele de ventilatoare axiale, centrifugale, pentru uz casnic și industrial, precum și o gamă de accesorii pentru climatizare și ventilație. Profitați de ofertele noastre de ventilație și climatizare la prețuri avantajoase!

Suntem convinsi că oferta noastră va satisface cerințele dumneavoastră, iar pentru detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați ventilatie Nicotra Casals VentAxia ventilatie Nicotra Casals VentAxia ventilatie Nicotra Cas

Certificări

ISO 2020_2      ISO 2020

ISO (Organizația Internațională de Standardizare) este o confederație mondială cu o istorie de peste 
70 de ani de stabilire a normelor standard din toate domeniile (cu excepția electricității, electronicii și telecomunicațiilor).

Excellent SME

Certificatele Excellent SME (Small & Medium Enterprise) atestă performanța întreprinderilor mici și mijlocii. Aceste certificate sunt emise afacerilor de succes pentru a oferi atât partenerilor cât și clienților acestora certitudine cât și încredere.

Cere ofertă

Completează formularul pentru a ne trimite o cerere de oferta!

Rămâi informat prin email despre reduceri, promotii si noutati!

Call Now Button