Ioannina

Despre noi

Compania noastra, Ioannina Impex srl, importator direct din Spania, Grecia,Italia si Marea Britanie, specializata in importul si comercializarea instalatiilor de climatizare si ventilatie, a fost fondata in anul 1993.
In anii de activitate de pana acum, am acumulat o experienta bogata in acest domeniu iar acest lucru este garantat de lucrarile executate, o parte dintre ele fiind prezentate intr-o sectiune a acestei pagini. Pentru o calitate ridicata a lucrarilor executate, am apelat la furnizori cu renume: Casals (Spania),  Nicotra-gebhardt (Italia) sau Ventaxia (UK).

Suntem convinsi ca oferta noastra va satisface cerintele dumneavoastra, iar pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.
Specializata in vanzarea sistemelor de ventilatie industriala si ambientala, compania Ioannina va ofera diferite modele de ventilatoare axiale, ventilatoare centrifugale, ventilatoare pentru uz casnic si industrial, precum si o gama de accesorii pentru climatizare si ventilatie. Profitati de ofertele noastre de ventilatie si climatizare la preturi avantajoase!

Call Now Button