Despre noi

Ioannina Impex SRL este specializată în importul si comercializarea echipamentelor de ventilație încă din 1993!

IOANNINA IMPEX SRL, societate cu capital integral privat, este prezenta pe piata romaneasca inca din anul 1993, avand ca obiect principal de activitate comercializarea echipamentelor si accesoriilor de ventilatie, HVAC, tratarea si filtrarea aerului.

Ca reprezentant exclusiv in Romania pentru producatori de renume, Nicotra Gebhardt , Casals și Vent-Axia , furnizam o gama variata de echipamente si accesorii cu aplicatii atat in ventilatia rezidentiala, cat si in cea industriala .

Cu o vastă experiență în dezvoltarea celor mai eficiente soluții de ventilație, am reusit, pe parcursul activității  să obținem o notorietate remarcabilă de care suntem mandri , având beneficiari și proiecte executate cu succes în majoritatea domeniilor industriale, comerciale, instituționale și ambientale.

In baza experientei acumulate in cei peste 28 de ani de activitate, cu un personal de o ridicata valoare profesionala in domeniu, putem oferi clientilor nostri cele mai bune solutii, de la asistenta tehnica inca din faza de proiectare, pana la punerea in functiune a echipamentelor

Misiune

Pe parcursul evoluției noastre, scopul principal a fost si va ramane in continuare diversificarea ofertei de produse și servicii pentru a răspunde prompt tuturor nevoilor clienților noștri și în cât mai multe domenii de aplicabilitate

Pentru ca ne bazam atat pe experienta noastra, pe produsele de inalta calitate , cat si pe tehnologiile de ultima generatie  am reusit dezvoltarea celor mai eficiente solutii si proiecte de ventilatie gasind echilibrul perfect intre calitate si pret.

Vrei sa te alaturi echipei Ioannina ?

Hai sa incheiem un parteneriat !

Vei beneficia de cele mai bune conditii comerciale si de toata sustinerea noastra. Mai mult decat atat , stocul nostru iti sta la dispozitie astfel incat lucrarile tale vor fi finalizate la timp si clientii tai vor fi foarte multumiti. Daca esti interesat , transmite-ne cererea ta pe adresa: ioannina@ioannina.ro

Misiune

Misiunea Ioannina este să se plaseze printre primele alegeri ale clienților noștri pentru dezvoltarea proiectelor de succes al instalațiilor de ventilație și climatizare.

Viziune

Ioannina își crește constant performanțele pentru parteneriate de succes, iar oferta de produse și servicii este dezvoltată neîncetat pentru a oferi cele mai eficiente soluții clienților noștri.

Fiind specializați în comercializarea sistemelor de ventilație și climatizare, Ioannina oferă diferite modele de ventilatoare axiale, centrifugale, pentru uz casnic și industrial, precum și o gamă de accesorii pentru climatizare și ventilație.

Pentru că promisiunea noastră este să oferim întotdeauna cele mai eficiente soluții pentru nevoile clienților noștri, Ioannina îți stă la dispoziție prin consultanță de specialitate pentru produsele și soluțiile oferite.

Vrei să beneficiezi de produse premium și servicii remarcabile?
Contactează-ne pentru mai multe detalii!