Purificatoare de aer REINTAIR

REINTAIR® purificator de aer portabil fara instalare, tip plug and play .

Doar conecteaza-l si orice spatiu interior va deveni un mediu virus-free , sanatos si confortabil.

Purificatoarele REINTAIR®, dezvoltate de Casals Ventilación sunt echipate cu doua filtre absolute HEPA H14 , singurele eficiente in captarea particulelor fine ca polen, fum de tutun ,bacterii si orice alte particule in suspensie ce pot produce alergii , astm sau alte probleme respiratorii. In completare doua pre-filtre G4 (Iso coarse 65%) ce asigura protectia filtrului HEPA H14, prelungind durata lui de utilizare.

CLASIFICARE ISO 8  (SALI DE OPERATII)

In urma testelor efectuate , incaperile in care sunt utilizate REINTAIR® prin asigurarea a 15 schimburi orare , pot fi incadrate in clasificarea ISO 8 . Acesta este minimul necesar pentru a incadra un spatiu in standardul de camera curata.

Descarca fisa tehnica…..

VERSIUNEA CU LAMPA UVC SI  FOTO-CATALIZATOR

REINTAIR® WARRIOR veriune echipata cu turn Fotocatalizator-UVC, care sterilizeaza aerul de virusuri si bacterii prin combinarea luminii UVC cu oxidarea fotocatalitica

Deci virusul COVID-19 nu va fi o problema pentru nici un spatiu in care este instalat, birouri , sali de asteptare, magazine, etc.

CUM FUNCTIONEAZA REINTAIR®

REINTAIR® asigura circulatia aerului din interior reducand incarcatura virala in incapere, blocand particulele aflate  in suspensie din aer , inclusiv virusuri , in filtrele HEPA H14 si G4 existente. Recomandat pentru orice incapere cu incarcatura virala , chiar si in sali de terapie intensiva.

REINTAIR® WARRIOR echipat cu turn Fotocatalizator UVC , sistem ce combina oxidarea fotocatalitica cu radiatia UV cu unda scurta.pentru a elimina virusii si bacteriile blocate in filtre.

REINTAIR® este protejat impotriva coroziunii pentru a evita deteriorarea in urma curatarii cu substante dezinfectante. Carcasa este confectionata din panou dublu izolat de 25 mm grosime , ceea ce duce la o functionare silentioasa .

REINTAIR® disponibil in doua marimi , 67cm inaltime pentru REINTAIR® S si 97cm pentru REINTAIR® L . Debite de aer , 300m3/h si respectiv 600 m3/h. Ambele modele sunt echipate cu motor electronic EC . Intretinere usoara datorita rotorului cu auto-curatare si accesului facil la filtru pentru inlocuire. 

Unitatea de control integrata face posibila utilizarea si programarea foarte simpla pentru o functionare optimizata cu consum redus de energie prin modul de functionare pe timp de noapte sau programare orara.

Descarca fisa tehnica…..